Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ..ΤΑΞΕΙΔΙ ΣΤΟ ΛΙΔΟΡΙΚΙΩΤΙΚΟ ..ΠΑΡΕΛΘΟΝ ..

 

Πρόβα - φωτο  μπάντας 15-11-09 041

 

 

  Με ένα , σεμνό ..ταπεινό και ..καλαίσθητο , ελπίζουμε , ημερολόγιο , του χρόνου που μας έρχεται , ξεκινάμε το ταξείδι μας στη Λιδορικιώτικη ζωή αλλά και στο Λιδορικιώτικο..παρελθόν..

   Οδηγός μας , στο πρώτο μας ταξείδι , “ Παλιές  , ασπρόμαυρες φωτογραφίες “ , άλλες ξεχασμένες μέσα στο χρόνο , κι’ άλλες να πρωτοβλέπουν το φως της..δημοσιότητας , ξεχασμένες , ποιός ξέρει , γιά πόσα χρόνια , σε κάποια ..σκονισμένα συρτάρια..

   Τα θέματά τους , ανθρώπινα , της παλιάς Λιδορικιώτικης καθημερινότητας , που όμως μας δίνουν το” στίγμα “ ΄της εποχής τους , γεμίζοντάς μας με νοσταλγία και αγάπη , γί’ αυτό τον τόπο τον..ευλογημένο..

   Βέβαια , είναι πολλά , πάρα πολλά , τα θέματα που πρέπει να αναδειχθούν , κι’ ακόμα περισσότερες , άπειρες θα λέγαμε , οι φωτογραφίες που θα ..συνθέσουν αυτό το ονειρεμένο παζλ , του παρελθόντος μας , δύσκολο ..ναι , ακατόρθωτο όμως..όχι ..

   Θα το τολμήσουμε  , και με τη βοήθεια όλων των χωριανών , θα προσπαθήσουμε να ..βγάλουμε στην επιφάνεια , το Λιδορικιώτικο παρελθόν , αυτή την ίδια μας τη..΄ζωή δηλαδή , γιά να ..θυμούνται οι παλιότεροι , και να ..μαθαίνουν οι..νέοι..

   Πολύ σύντομα , θα είναι στη διάθεση όλων των Λιδορικιωτών , αλλά και των φίλων του Λιδορικιού , που τον τελευταίο καιρό , αυξάνονται , ευτυχώς , ραγδαία ..

                           Καλό  σας Σαββατόβραδο

polidorikiou-sima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου