Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

EΠΙ ΤΕΛΟΥΣ !! ΕΣΠΑΣΕ Η…ΓΚΙΝΙΑ ..

image

 

   Έκλεισε τα δύο χρόνια  ζωής ο Π.Ο.Λ και βαδίζει , αισίως ,   στο  τρίτο , ξεκινήσαμε  απ’ το μηδέν , χάρη στην…Αμερικανική  οικονομική ενίσχυση , δια χειρός Νικολάου Χρ. Πέτρου και την αμέριστη βοήθεια του Τζίμη Μποβιάτση , και σήμερα οι Λιδορικιώτες μπορούν να “ καμαρώνουν “ την πρώτη Λιδορικιώτικη  μπάντα και φυσικά τα παιδιά μας που την στελεχώνουν..

   Σ’αυτή τη..μοναχική , μα και δύσκολη πορεία  μας , μας βοήθησαν , εκτός απ’ τους προαναφερθέντες και κάποιοι , λίγοι βέβαια , χωριανοί και  φίλοι τους οποίους , με την άδειά τους , θα αναφέρουμε  κάποια στιγμή , εκείνο όμως που δεν είχαμε μέχρι τώρα ζήσει , παρότι πολλές φορές , εμμέσως πλην σαφώς το είχαμε  ζητήσει , ήταν η δωρεά οργάνων , μουσικών φυσικά , κάτι που ειλικρινά μας είχε στενοχωρήσει , θεωρών τας  πως έχουμε  …γκίνια , από τώρα όμως και στο εξής γκίνια δεν υπάρχει , δυο αδέρφια Λιδορικιωτόπουλα , ο Κώστας κι’ ο Δημήτρης Χαραλ. Φαλίδας , που διατηρούν στο Παγκράτι , στην πλατεία  Βαρνάβα δυο επιχειρήσεις , εστιατόριο και παραδοσιακό καφενείο , προσέφεραν στον Όμιλό μας , δυο αστραφτερές ολοκαίνουργιες τρομπέτες , σπάζοντας  έτσι την γκίνια , όπως είπαμε , παράλληλα ενισχύουν με ένα ποσό κάθε μήνα τον Π.Ο.Λ για την αντιμετώπιση της δαπάνης διδάκτρων των παιδιών .

image

Όλοι οι άνθρωποι του Π.Ο.Λ , το Δ,Σ και τα παιδιά ευχαριστούμε θερμά τους αδελφούς  Φαλίδα για την ευγενική τους χειρονομία και τους ευχόμαστε Χρυσές Δουλειές , υγεία και προκοπή και πάντα ..τέτοια …

    Ελπίζουμε δε να είναι  γουρλήδες  και να ακολουθήσουν και  άλλοι το παράδειγμά τους …

   polidorikiou-sima